Sint in Alphen

Bedrijven

Heb je interesse in een onvergetelijk bezoek van Sinterklaas aan jouw bedrijf met natuurlijk net dat beetje extra? Dan ben je bij Sint in Alphen aan het juiste adres! Samen stellen we de inhoud van het bezoek vast en hierbij houden we rekening met al je wensen. Het aantal Pieten en de tijdsduur. Samen maken we ieder bezoek uniek!

Om een bezoek aan te vragen vul je het volgende Bezoek aanvraag formulier in. Omdat het om een bedrijfbezoek gaat doen we daarna vanaf ons mailadres bezoek@sintinalphen.nl nog met jullie overleggen hoe dit bezoek vorm te geven. Naar aanleiding van dat mail contact ontvangt u een offerte. Als u die offerte heeft goedgekeurd staat het bezoek pas vast in onze planning en is de boeking definitief. Hierna ontvangt u een factuur.

Nadat de boeking definitief is, ontvangt u een mail met een (digitaal) formulier waarop je details kunt invullen van alle aanwezige kinderen, wij noemen dit bezoekinformatie. Sinterklaas gebruikt deze informatie om met alle kinderen een praatje te kunnen maken en er een gezellig feest van te maken.

Voor meer informatie en een prijsopgave kun je mailen naar bezoek@sintinalphen.nl of contact opnemen via 06 254 433 11.

Boeken kan vanaf 1 september via ons Bezoek aanvraag formulier.