Sint in Alphen

Bedrijven

Heb je interesse in een onvergetelijk bezoek van Sinterklaas aan jouw bedrijf met natuurlijk net dat beetje extra? Dan ben je bij Sint in Alphen aan het juiste adres! Samen stellen we de inhoud van het bezoek vast en hierbij houden we rekening met al je wensen. Het aantal Pieten en de tijdsduur. Samen maken we ieder bezoek uniek!

Om een bezoek aan te vragen vul je het aanvraag formulier in, dit kan voor 2024 weer vanaf 1 spetember. Omdat het om een bedrijfsbezoek gaat, overleggen we daarna vanaf ons mailadres bezoek@sintinalphen.nl nog met jullie hoe dit bezoek vorm te geven. Naar aanleiding van dat mailcontact ontvang je een offerte. Pas als je die offerte hebt goedgekeurd, staat het bezoek vast in onze planning en is de boeking definitief. Hierna ontvang je een factuur.

Nadat de boeking definitief is, ontvang je een mail met een (digitaal) formulier waarop je details kunt invullen van alle aanwezige kinderen. Wij noemen dit de bezoekinformatie. Sinterklaas gebruikt deze informatie om met alle kinderen een praatje te kunnen maken en er een gezellig feest van te maken.

Voor meer informatie en een prijsopgave kun je mailen naar bezoek@sintinalphen.nl of contact opnemen via 06 254 433 11.

Boeken kan vanaf 1 september 2024 via ons aanvraag formulier.