Sint in Alphen

Scholen/kinderdagverblijven

Heb je interesse in een onvergetelijk bezoek van Sinterklaas aan jouw school/kinderdagverblijf met natuurlijk net dat beetje extra? Dan ben je bij Sint in Alphen aan het juiste adres! Samen stellen we de inhoud van het bezoek vast en hierbij houden we rekening met al je wensen voor bijvoorbeeld het aantal Pieten en de tijdsduur. Samen maken we ieder bezoek uniek!

Om een bezoek aan te vragen vul je het aanvraag formulier in. voor 2023 nemen we geen boekingen meer aan, per 1 september nemen we weer boeking aan voor 2024. Omdat het om een school/kinderdagverblijf bezoek gaat, overleggen we daarna vanaf ons mailadres bezoek@sintinalphen.nl nog met jullie hoe dit bezoek vorm te geven. Naar aanleiding van dat mailcontact ontvang je een offerte. Pas als je die offerte hebt goedgekeurd, staat het bezoek vast in onze planning en is de boeking definitief. Hierna ontvang je een factuur.

Nadat de boeking definitief is, ontvang je een mail met een (digitaal) formulier waarop je details kunt invullen van alle aanwezige kinderen. Wij noemen dit de bezoekinformatie. Sinterklaas gebruikt deze informatie om met alle kinderen een praatje te kunnen maken en er een gezellig feest van te maken.
Voor meer informatie en een prijsopgave kun je mailen naar bezoek@sintinalphen.nl of contact opnemen via 06 254 433 11.

Vanaf 1 september kan je een reservering maken via ons formulier